Wat ?

Onze reputatie weerspiegelt onze knowhow.
Wij zijn de professionele partner van architecten, interieurarchitecten, studiebureaus, binnen- en buitenlandse installateurs en vooral van uw project.

Als ervaren lichtadviseurs creëren wij voor elk lichtprobleem de ideale oplossing met ons eigen ontwerpbureau, lichtdemoruimte en een duidelijk zicht op alle mogelijkheden.

 

Hoe

Licht neemt een prominente plaats in in ons leven en in onze huizen.
Dat is goed, we hebben de vaardigheden en middelen die nodig zijn om de meest geschikte, eigentijdse en tijdloze verlichtingsvoorstellen te ontwikkelen voor elk type pand en elk type project.
De lichthuishouding zal afhangen van de ruimte maar ook van uw wensen en uw budget.

Werk je samen met een installateur die wij kennen? Alle gesprekken, voorstellen, offertes (foto) en besprekingen zijn uiteraard gratis en vrijblijvend.

U wilt zelf installeren of uw installateurskeuze is nog niet gemaakt? Wij bieden u een lichtstudie aan (€ 400,00 inclusief btw). Dit garandeert onze maximale inzet tijdens vergaderingen en de inrichting van uw lichtstudie. Deze studiekosten worden in mindering gebracht op een factuurbedrag van minimaal € 2.500,- exclusief btw.

Via een architect (zonder reeds gekende installateur): voorbereiding van een lichtstudie: 500,00 EUR inclusief BTW 21%. Deze studiekosten worden pas 12 maanden na de studiedatum gefactureerd, indien op deze datum geen bestelling is geplaatst voor een factuurbedrag van 2500,00 EUR excl. BTW.

Een lichtadvies met fotoofferte (bezoek ter plaatse mogelijk) zonder opmaak van een lichtplan: 200,00 EURO inclusief BTW 21%. Deze studiekost wordt verrekend bij een bestelling met een minimum factuurbedrag van 1500,00 EURO exclusief BTW.